U bent hier: Home / Studeren / Studentenvoorzieningen / Huisvesting

Op kot op Kulak

Op kot gaan is meer dan dicht bij je campus gaan wonen. Het is dé manier om je vleugels uit te slaan, zelfstandig te worden en je studententijd kleur te geven. Campus Kulak Kortijk is prima uitgerust om je zoektocht naar een kot in goede banen te leiden. We hebben eigen residenties en kamers ter beschikking.

Kies je voor een kamer bij een particulier dan kan je terecht bij de up-to-date databank Kotwest.

Aanvraagperiode academiejaar 2022-2023

De aanvraagperiode loopt van 16 maart 2022 tot en met 1 mei 2022.  De aanvraagperiode is verlopen, wie alsnog een aanvraag wil doen kan contact opnemen met kulak.huisvestingatkuleuven.be

Studentenresidenties op Kulak

Algemene info

Bovenstaande residenties zijn eigendom van de universiteit en staan onder haar toezicht. Ze zijn aantrekkelijk bij studenten en liggen op de campus zelf. Van de bewoners wordt sociale inzet en verantwoordelijkheidszin verwacht.

• Deze kamers zijn enkel voor studenten ingeschreven aan KU Leuven Kulak.
  • De kamers worden verhuurd voor de periode van een academiejaar (10 maanden).
  • Al onze residenties zijn toegankelijk voor studenten met een diplomacontract van minstens 27 studiepunten.
  • Kan ik mijn kamer nog opzeggen of annuleren?
  • Toelatingsvoorwaarden + veel gestelde vragen vind je op de pagina's van de residenties.
  • Voor bijkomende info kan je terecht bij Catherine Degraeve, residentiebeheerder.

Aanvraagformulier

Aanvraagperiode academiejaar 2022-2023

De aanvraagperiode loopt van 16 maart 2022 tot en met 1 mei 2022.  De aanvraagperiode is verlopen, alle kamers zijn verhuurd.

! We raden aan om je aanvraag te doen via pc/laptop en om de stappen uit te voeren zoals beschreven in de onderstaande handleiding.

Handleiding aanvraagformulier

• Ik doe een aanvraag als nieuwe student (bekijk hier de handleiding)
  • Ik doe een aanvraag als reeds bestaande student (bekijk hier de handleiding). We raden aan om je cache van je browser leeg te maken. Daarnaast raden we je aan om het aanvraagformulier in te vullen via de webbrowser Mozilla Firefox.

Private markt

Op de website www.kotwest.be kan je terecht om een eigen keuze te maken uit het aanbod van studentenkamers bij particulieren.
Meer informatie kun je hier vinden.