U bent hier: Home / Studeren / Kulak onderneemt / Agenda / Extracurricular Night

Extracurricular Night

Boost yourself! Kom naar de Extracurricular Night, speel mee met het interactieve spel en ondervind hoe je er nu al voor kan zorgen dat je later succesvol zal zijn.  Of surf mee op de ervaringen van enkele jonge ondernemers om te leren wat het inhoudt om je eigen project te lanceren.
Wanneer 15-10-2019
van 18:30 tot 21:30
Waar Stuhu
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Boost yourself!

Kom naar de Extracurricular Night, speel mee met het interactieve spel en ondervind hoe je er nu al voor kan zorgen dat je later succesvol zal zijn.  Of surf mee op de ervaringen van enkele jonge ondernemers om te leren wat het inhoudt om je eigen project te lanceren.

Ga de uitdaging aan en geef nu al vorm aan je toekomst! Wacht niet tot je je diploma op zak hebt, je toekomst bepaal je nu! Ben jij benieuwd hoe leuk het is om een voorsprong te nemen in het leven? Zorg er dan voor dat je je vrije tijd nuttig spendeert en schrijf je snel in voor een avond vol eye openers... En ook lekkere frietjes! Challenge accepted!

Wie kan zich aangesproken voelen? Elke Kulakker met ambitie, van bachelorstudenten tot onderzoekers! Heb je al een duidelijk carrièredoel voor ogen of weet je nog niet goed wat de toekomst zal brengen? Maakt niet uit! De eerste stap is de belangrijkste, inschrijven!

Inschrijven

 

Meer informatie over dit agenda-item