Info voor toekomstige studenten

Bij ons kan je terecht voor de volledige bacheloropleidingen (3 jaar) Fysica, Informatica, Wiskunde, Biologie, Chemie en Biochemie & Biotechnologie (als optie binnen Biologie of Chemie).
Daarnaast kan je eveneens 2 jaar van de bacheloropleiding bio-ingenieurswetenschappen en ingenieurswetenschappen en 1 jaar farmaceutische wetenschappen opnemen (doorstroomopties).

Lees meer

 

Onderzoek

De groep verwelkomt jaarlijks talrijke internationale vorsers in het kader van diverse wetenschappelijke projecten. KU Leuven Kulak is hierdoor niet slechts een opstap-onderwijs-campus, maar ook een lanceerbasis om als student je eerste wetenschappelijke verkenningstochten te maken en door te groeien.

Lees meer

 

Info voor huidige studenten

Praktische informatie voor studenten W&T Kulak.

Lees meer

Wetenschapsavond

Tijdens onze jaarlijkse Wetenschapsavond geven we het woord aan topwetenschappers, -ingenieurs of -ondernemers, en gaan we met hen in discussie. Wees welkom!

Lees meer

Junior college

Elk jaar in januari wordt op verschillende campussen van de KU Leuven een juniorcollegedag georganiseerd voor leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs. Ook hier is W&T Kulak vertegenwoordigd.

Lees meer

Alumni

Waar komen wetenschappers en (bio)ingenieurs terecht op de arbeidsmarkt? Maak hier, via getuigenissen op de werkvloer, kennis met een greep uit de verschillende functies die ze uitoefenen.

Lees meer

 

Actueel

Het nieuws van de Groep Wetenschap & Technologie.

Lees meer

Contact

Voorzitter
Koen Van Den Abeele
kantoor A341
Tel. +32 56 24 62 56

Secretariaat
Rose-Mie Veys
kantoor A103
Tel. +32 56 24 60 51
Adres
Etienne Sabbelaan 53
8500 Kortrijk

Wetenschap & Technologie Kulak is ook de thuisbasis van o.m. een digitale plantengids, het USolv-IT oefen- en toetsplatform en de Vlaamse Wiskunde Olympiade.