U bent hier: Home / Onderzoek / Onderzoeksdomeinen / Food & Lipids / Opening Lipid Lab - WORDT UITGESTELD

Opening Lipid Lab - WORDT UITGESTELD

 

onderzoeksgroep
Food en lipids 

meer over het onderzoek

 

Opening Lipid Lab op maandag 16 maart 2020

Ten gevolge van het regeringsadvies met betrekking tot corona hebben we beslist om deze opening uit te stellen tot een nog te bepalen latere datum.

'One stop lab for research and development on lipids'

Lipid Lab verenigt hooggespecialiseerde apparatuur en multidisciplinaire expertise om samen met de industrie de uitdagingen van de toekomst rond lipiden aan te pakken. U kunt met uw concrete vraag bij ons terecht.

Programma

  • 18.00 uur l Prof. dr. Piet Desmet, vicerector KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
    Verwelkoming
  • 18.05 uur l Prof. dr. ir. Koen Debackere, algemeen beheerder KU Leuven
    ‘Lipid Lab als hefboom voor innovatie en tech transfer’
  • 18.15 uur l Prof. dr. ir. Jan Delcour, voorzitter LFoRCe, Leuven Food Science and Nutrition Research Centre
    ‘Lipiden-onderzoek aan KU Leuven Campus Kulak Kortrijk: de kers op de taart'
  • 18.25 uur l Prof. dr. ir. Imogen Foubert, hoofd onderzoeksgroep Food&Lipids
    'Voorstelling mogelijkheden Lipid Lab als one stop lab for research and development on lipids'
  • 18.40 uur l De heer Patrick Maselis, voorzitter Bestuurscomité KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
    'Lipid Lab als hefboom voor de industrie'
  • 18.45 uur l Rondleiding doorheen labo's met aansluitende receptie
    We also organise an English spoken visit to the lab. Please indicate this in the registration form.
 

Praktisch

Maandag 16 maart 2020, 18.00 uur
KU Leuven Kulak Kortrijk Campus,
E. Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk

Bereikbaarheid
Vind hier een routebeschrijving

Contact
Vragen? kulak.info@kuleuven.be

Inschrijven IS NIET MEER MOGELIJK
 

Zal op maandag 16 maart 2020
* We organise an English spoken visit to the lab. Please indicate if you want to join this group